shutterstock_1909103365

Psycho sociale en geestelijke begeleiding


Zit je vast op psychisch of emotioneel vlak, dan kan alleen al een goed gesprek wonderen verrichten. We gaan op zoek naar

  • wat maakt dat je je voelt zoals je je voelt.
  • van je hoofd naar je gevoel.
  • Welke belemmerende overtuigingen spelen een rol ?
  • Wat heb je nodig om een verandering te kunnen maken?
  • En hoe kun je dit in daden omzetten. 


Ook hier maak ik gebruik van verschillende technieken/behandelmethoden. Denk hierbij aan emotioneel lichaamswerk, hypnose, biografisch werk, familieopstellingen, cognitieve gedragstraining, 'the Work' van Byron Katie


Kosten: € 100,- per sessie

REACTIE VAN MARJA

Mariëlle: ik weet niet wat ze doet, maar soms lijkt het alsof ze mijn pijn al pratend oplost !


Toen ben ik bij Marie-José geweest en zij heeft mij behandeld. Nu is alles helemaal weg en heb ik er geen last meer van.


 REACTIE VAN CAROLA

Ik kon bijna niet meer lopen door de pijn in mijn voeten en had al meerdere keren fysiotherapie gehad, maar dat hielp niet echt. Per toeval kwam ik bij Marie-José terecht en al na een paar behandelingen merkte ik enorme verbetering. Nu loop ik weer uren te jutten langs het strand.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Dit betekent dat een groot aantal ziektenkostenverzekeraars een deel van de consulten vergoeden, indien je aanvullend verzekerd bent. Check hiervoor je eigen verzekering !


Behandelingen zonder medische reden (zoals bijv. ontspanningsmassage, of stoelmassages bij bedrijven) komen NIET in aanmerking voor vergoedingen.


Vergeten- en niet tijdig afgezegde afspraken (binnen 24 voor de afspraak) worden wel in rekening gebracht, maar kunnen niet ter vergoeding worden ingediend.