MASSAGE


Bij de lichaamsgerichte therapieën staat het aanraken centraal. Ik maak gebruik van verschillende manuele therapie technieken:

  • Rebalancing
  • Voetreflex massage. 
  • Shiatsu
  • Klassieke ontspannings massage

 

Rebalancing


Een vrij milde massagetechniek die ontstaan is vanuit verschillende andere technieken, zoals: Shiatsu, bio-energetica, structural integration, Feldenkreis.

Het is vooral gericht op de bewustwording van wat door het lichaam uitgedrukt wordt (de lichaamstaal), om zo vanuit 'het zelf' de verandering te maken of spanning los te laten. 


Voetreflex massage


Door de reflexzones op de voeten te behandelen wordt als het ware het hele lijf behandeld. 

 

Shiatsu


Door de drukpunten op het lijf te behandelen gaat de energie weer stromen, waardoor genezing kan plaatsvinden.

 

Klassieke ontspannings massage:


De ontspannings massage zorgt ervoor, dat geest en lichaam zich ontspannen, waardoor je meer in balans komt. 

 


Kosten: € 70,- per uur 

 

 REACTIE JAAP

Ik wil mezelf altijd 1 keer per maand verwennen met een ontspannings massage. Door de sfeer, de manier van masseren en praten kom ik tot totale rust en als ik niet oppas val ik in slaap tijdens de behandeling. 

 REACTIE KIRSTIN

Wat is dit toch heerlijk. Als zij mijn voeten masseert dan voel ik op andere plekken in mijn lichaam de ontspanning ontstaan en dit geeft dat ik de hele wereld weer aan kan. 

 REACTIE CAROLIEN

Ik kon bijna niet meer lopen van de pijn in mijn voeten. Marie-José heeft ze flink te pakken genomen.Dat deed wel even pijn, maar nu loop ik weer met gemak een uur langs het strand.

 REACTIE MICHEL EN LINDA

Wij noemen haar Marie met de wonderhandjes...

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Dit betekent dat een groot aantal ziektenkostenverzekeraars een deel van de consulten vergoeden, indien je aanvullend verzekerd bent. Check hiervoor je eigen verzekering !


Behandelingen zonder medische reden (zoals bijv. ontspanningsmassage, of stoelmassages bij bedrijven) komen NIET in aanmerking voor vergoedingen.


Vergeten- en niet tijdig afgezegde afspraken (binnen 24 voor de afspraak) worden wel in rekening gebracht, maar kunnen niet ter vergoeding worden ingediend.