MIR METHODE


De MIR methode is een zelf-helingsmethode ontwikkeld door Mireille Mettes. Aan de hand van 9 stappen kun je je zelfgenezend vermogen ondersteunen. Dit kun je zelf doen op elk moment van de dag. 

Voor begeleiding kun je bij mij terecht. Ik kan dan een 'MOM=methode op maat' voor je maken, om je proces sneller te laten verlopen.


Kosten: € 70,- per uur

REACTIE VAN KLAAS

Marie -José zegt tegen mij, dat ze mij wil leren om mezelf te genezen. Ik vind dat zo'n mooi uitgangpunt, waarbij ik eerst dacht, dit kan ik niet. Ik heb het langzaam geleerd en nu ben ik in staat mezelf bij opkomende klachten te genezen. Ongelooflijk, dat ik dit zelf kan doen

 REACTIE VAN TRUUS

Per toeval kwam ik op de website van Marie-José terecht. Ik heb een hekel aan het slikken van pillen, dus ik ga zo min mogelijk naar de dokter. Bij haar heb ik geleerd, dat ik niet voor elke klacht iets hoef te slikken en ik kan nu mezelf met deze methode van kleine klachten afhelpen. 

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Dit betekent dat een groot aantal ziektenkostenverzekeraars een deel van de consulten vergoeden, indien je aanvullend verzekerd bent. Check hiervoor je eigen verzekering !


Behandelingen zonder medische reden (zoals bijv. ontspanningsmassage, of stoelmassages bij bedrijven) komen NIET in aanmerking voor vergoedingen.


Vergeten- en niet tijdig afgezegde afspraken (binnen 24 voor de afspraak) worden wel in rekening gebracht, maar kunnen niet ter vergoeding worden ingediend.