HYPNOSE


Wanneer je beseft, dat er maar 5% van wat we doen en denken bewust gebeurt en wel 95% onbewust, dan kun je je wellicht voorstellen wat er mogelijk is wanneer ik met hypnose direct met het onderbewuste werk.


De  veranderingen die daar gemaakt worden, komen uit het onbewuste zelf en zijn enorm krachtig! Dit maakt dat zelfs onbehandelbare klachten veelal door het onbewuste zelf wordt opgelost.


Hypnose: 1 van de meest snelle & krachtige methoden voor veel klachten.     (Uitermate geschikt voor online behandeling) 


NATUURGENEESKUNDE


Natuurgeneeskunde omvat veel natuurlijke behandelmethoden.


In de natuurgeneeskunde staat niet de klacht, maar de mens centraal

dus... een holistische aanpak dat wil zeggen: we gaan samen op zoek naar de oorzaak van de klachten. Het aanpakken van de oorzaak geeft meer en langduriger of zelfs blijvende verbetering van de klachten.


Ik richt mij vooral op het zelfgenezend vermogen van de mens. In feite kan ik alle technieken door elkaar heen gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. 


BUTEYKO ADEMHALING


De oekraïnse arts Dr. Buteyko ontdekte al in de vorige eeuw dat de oorzaak van heel veel ziekten een tekort aan koolzuurgas in de longblaasjes is. Dit als gevolg van chronische hyperventilatie.


Het is bijna niet te geloven, maar door slechts een kleine aanpassing in de ademhaling kunnen aandoeningen die traditioneel als ongeneeslijk worden gezien toch worden genezen

BIO RESONANTIE


Bioresonantie is een energetische test- en behandelmethode.


Einstein zei het al: 'Alles is energie'.


Ik zoek de storende factoren op en vervolgens wordt deze storing door het Bicom apparaat opgeheven door de exact tegenover-gestelde energetische trilling te geven.

MASSAGE BEHANDELING


Bij de lichaamsgerichte therapieën staat het aanraken centraal. Ik maak gebruik van verschillende manuele therapie technieken:

Rebalancing

Voetreflex massage. 

Shiatsu

Klassieke ontspannings massage

VASTENKUUR


Vasten is een van de meest krachtige reinigingkuren die er bestaan.

De kuur bestaat uit: 3 dagen afbouwen, 5 dagen sapvasten, 4 dagen opbouwen 


Het afbouwen en opbouwen kun je zelf thuis doen volgens een bepaald schema. 


PSYCHO SOCIALE EN GEESTELIJKE BEGELEIDING


Zit je vast op psychisch of emotioneel vlak, dan kan alleen al een goed gesprek wonderen verrichten.


We gaan op zoek naar: wat maakt dat je je voelt zoals je je voelt, van je hoofd naar je gevoel, welke belemmerende overtuigingen spelen een rol, wat heb je nodig om een verandering te kunnen maken en hoe kun je dit in daden omzetten. 


MIR METHODE


De MIR methode is een zelf-helingsmethode ontwikkeld door Mireille Mettes. Aan de hand van 9 stappen kun je je zelfgenezend vermogen ondersteunen. Dit kun je zelf doen op elk moment van de dag. 

Voor begeleiding kun je bij mij terecht. Ik kan dan een 'MOM=methode op maat' voor je maken, om je proces sneller te laten verlopen.