BIORESONANTIE


Hoe werkt bioresonantie:
Met het Bicom bioresonantie apparaat kan ik oorzaken van klachten opsporen en tevens behandelen.
Bioresonantie is een energetische geneeswijze. Dat wil zeggen: het werkt op het niveau van 'energie'. Energie is eigenlijk een trilling.

Einstein zei het al:  "ALLES  IS  ENERGIE "


Maar alles heeft een andere engerievorm: geluid heeft een andere trilling dan bijvoorbeeld licht, of hout, of planten. En zelfs in geluid heb je vele verschillen, afhankelijk van de frequentie, sterkte etc.

Bij bioresonantie is het mogelijk energie van het menselijk lichaam te meten, door de cliënt aan te sluiten op een elektrode, zoals bij electro-acupuntuur. Hierdoor kun je erachter komen waar in het lichaam zich tekorten voordoen en waar energie zich ophoopt. Door energieblokkades in het lichaam op het heffen kan de energie zich weer beter over het lichaam verdelen en kom je weer in balans.

Ook kan de Bicom gezonde trillingen van het lichaam (fysiologische trillingen) versterken en ongezonde trillingen (pathologische trillingen) uitdoven. Dit helpt enorm bij bijvoorbeeld chronische vermoeidheid of burn-out en allerlei 'onbehandelbare' klachten. Er wordt gewerkt met cliënteigen trillingen en ook cliënteigen informatie vanuit bijvoorbeeld speeksel, oorsmeer, nagels, haren  of iets dergelijks. Hierdoor krijgt iedere cliënt en specifiek eigen behandeling.

Verder kunnen met de Bicom bioresonantie allerlei storende energieën worden opgespoord en onschadelijk gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • stralingen
  • storende littekens
  • virussen
  • bacteriën
  • schimmels
  • parasieten
  • allergieën


Hoe werkt dit dan: ook de storende elementen hebben een eigen trilling (energie). Deze kun je opsporen met behulp van ampullen met daarin de energie van het storende element. Met de Bicom kun je dan vervolgens de energie van dit storende element geïnverteerd (omgedraaid) aan het lichaam teruggeven en zo dooft de storende trilling uit. Want twee precies gelijke tegenovergestelde trillingen heffen elkaar op.

 REACTIE ANITA

Ik kwam bij Marie-José van Feelokee met de vraag of zij iets kon doen aan gordelroos op mijn rug. Ik had pijn en erge jeuk. Na 5 sessies bioresonantie in combinatie met speciale manier van ontspannen en Buteyko ging het stukken beter. 

 REACTIE THERESE

Door de bioresonantie kwam ik erachter dat ik niet alleen allergisch reageerde op katten, maar ook op tulpen. Precies 2 dingen waar ik van houd. Wat bioresonantie precies doet weet ik niet, maar ik voel dat het werkt. Want al na 2 sessies had ik er geen last meer van!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Dit betekent dat een groot aantal ziektenkostenverzekeraars een deel van de consulten vergoeden, indien je aanvullend verzekerd bent. Check hiervoor je eigen verzekering !


Behandelingen zonder medische reden (zoals bijv. ontspanningsmassage, of stoelmassages bij bedrijven) komen NIET in aanmerking voor vergoedingen.


Vergeten- en niet tijdig afgezegde afspraken (binnen 24 voor de afspraak) worden wel in rekening gebracht, maar kunnen niet ter vergoeding worden ingediend.

Vergoedingen