HYPNOSE BEHANDELING


Wanneer je beseft, dat er maar 5% van wat we doen en denken bewust gebeurt en wel 95% onbewust, dan kun je je wellicht voorstellen wat er mogelijk is wanneer ik middels hypnose direct met het onderbewuste werk.


De  veranderingen die daar gemaakt worden, komen uit het onbewuste zelf en zijn enorm krachtig ! 


Dit maakt dat zelfs onbehandelbare klachten veelal door het onbewuste zelf wordt opgelost.


Hypnose is een hele snelle en 1 van de meest krachtige behandelmethode voor veel klachten.


Denk hierbij aan allergiën, trauma's, angsten en fobieën.  En ook steeds terugkerende situaties, pijnklachten, faalangst, gedragspatronen, waar je nu eindelijk eens van af wilt...


Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een hypnotische maagband wat het mogelijk maakt om op een gemakkelijke manier af te vallen. Dit geldt voor die paar kilo's die er maar niet af willen, tot aan tientalle kilo's. Door het plaatsen van  de maagband en de begeleidende hypnoses op maat, werkt het onbewuste mee om op het streefgewicht te komen. Hierdoor wordt afvallen niet alleen gemakkelijker, maar maak je een blijvende verandering door. 


Kosten: € 100,- per sessie

 REACTIE VAN SUZANNE

Ik maak nu door de hypnoses zoveel veranderingen door ! Nu ben ik in korte tijd al 14 kilo afgevallen, doordat ik een hypnotische maagband heb. En dit is nog maar het begin ! Dit is geweldig, eindelijk zie ik het weer zitten...ik heb weer toekomst !!!

 REACTIE VAN MARIËLLE

Door haar speciale manier van vragen stellen kwam er naar voren dat ik mij extreem veel (onnodige) zorgen maakte over dingen in mijn leven, waar ik geen vat op had. Marie-José stelde voor om dit met een hypnose te reguleren tot normale proporties. Een heel bijzondere ervaring met buitengewoon resultaat. Ik ben niet alleen verlost van mijn gordelroos, maar voel mij door de hypnose steviger in mijn schoenen staan. Ook kan ik beter slapen en ben veel relaxter dan voorheen.

Vergoedingen